Στον ψηφιακό κόσμο όλα είναι θέμα κοινότητας και δικτύου σχέσεων, ό,τι δηλαδή συμβαίνει in real time.

Είμαι ο Bill Thym, Social Media & Marketing Manager.

Αναλαμβάνω και διαχειρίζομαι μαζί με την ομάδα μου τo social media marketing επιχειρήσεων & personal brands ώστε να έχουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα και επομένως τις πωλήσεις που αξίζουν.

επικοινωνια

Διδάσκω Instagram & TikTok digital strategy σε επιχειρηματίες και influencers για να αναπτύξουν σωστά και έξυπνα τα brands τους

MT BACKGROUND

DIGITAL MEDIA

Ανέκαθεν ήμουν digital μέχρι που η αγάπη στα media έγινε επάγγελμα ή μάλλον απόλαυση.

DIGITAL MARKETING

Αντίληψη & ευρηματικότητα! Στρατηγική και δημοσιεύσεις με στόχευση. Mindset: Δεν ποστάρουμε απλά για να ποστάρουμε. Οι συντονισμένες κινήσεις φέρνουν αποτέλεσμα. Αρκεί να υπάρχει ένα πλάνο.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Ενημερωτικό, εκπαιδευτικό, ψυχαγωγικό περιεχόμενο και πάντα up-to-date σε έναν κόσμο που διαρκώς αλλάζει. Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, persοnal brands & influencers: είναι η στιγμή σας να κάνετε τη διαφορά!

Mε BSc στο Political Science γιατί εντέλει όλα είναι θέμα στρατηγικής και με δύο εξειδικευμένα Master Degrees:

  • in Digital Media & Communication
  • in Human Resources Management

Με ακόμα περισσότερα σεμινάρια σε social media marketing ποικίλης θεματολογίας & 8 χρόνια εμπειρίας σε digital marketing strategies & ψηφιακό περιεχόμενο.

Όπως σχεδόν τα πάντα στη ζωή ακολουθούν μια ροή, η δική μου πορεία με οδήγησε στη δημιουργία του δικού μου brand διαχείρισης social media και δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου με νόημα.

Αν με γνωρίσετε καλύτερα, γρήγορα θα διαπιστώσετε ότι αγαπάω να στηρίζω με τις υπηρεσίες μου όλους εσάς που καθημερινά παθιάζεστε με το αντικείμενό σας και προσπαθείτε για το καλύτερο.

Ειδικά εσάς που θεωρείτε ότι διατηρείτε μια επιχείρηση που αρχικά ίσως φαντάζει «μικρή», σε δεύτερη ανάγνωση όμως έχει μεγάλες πιθανότητες να γίνει «σπουδαία» με τις κατάλληλες κινήσεις.

Αναφέρομαι φυσικά στους entrepreneurs μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στους ελεύθερους επαγγελματίες με personal brands & στους αγαπημένους μου influencers ή micro-celebrities με όνειρα και στόχους!

Μήπως ήρθε όντως η στιγμή να σκεφτείτε στρατηγικά;

BOOK ME